KT-TAPE

Mitä on KT Tape?

Jos harjoittelet ensimmäistä maratonia, seuraavaa kultamitalia tai muuta tärkeää urheilusuoritusta varten, tiedät, ettei mikään hidasta vauhtiasi enemmän kuin vamma.

MITÄ TE TEETTE?

Voit aina ahtaa itsesi täyteen kipulääkkeitä tai tyytyä sivustakatsojaksi, mutta luopuminen ei ole ratkaisu ja kipulääkkeet voivat olla vaarallisia. Voit käyttää apuna myös tukisidettä tai urheiluteippiä, mutta ne rajoittavat liikkumisvapautta, ovat epämukavia, ja täytyy myöntää, eivät ole kovinkaan hyvännäköisiä.

PARAS URHEILUTEIPPI!

Onneksi on olemassa vaihtoehto, joka on kliinisesti todistettu ja testattu urheilijoilla sekä miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat hyväksyneet sen. Tätä kutsutaan nimellä KT Tape. KT Tape on kevyt ja mukava ja sitä käytetään satojen yleisimpien vammojen – kuten polvikipu, penikkatauti ja tenniskyynärpää – hoitoon ja ehkäisyyn.
KT Tape on hyvännäköinen, vaikuttaa 24 tuntia vuorokaudessa ja sen voi jättää päälle useaksi päiväksi kerrallaan. Teippiä voi käyttää myös vedessä – tavallinen paineside sitä ei mahdollista.

MITEN SE VAIKUTTAA?

Kuvittele, että olet juuri päättänyt suosikkiharjoittelusi ja nyt tunnet vahvaa kipua alaselän alueella. KT Tape lievittää kipua, vähentämällä painetta ja edistämällä verenkiertoa, nopeuttaakseen palautumista.

Tai sitten kävit lenkillä, väänsit polvesi ja nyt on kivuliasta juosta tai kävellä portaita ylös. KT Tape tarjoaa vakautta ja tukea loukkaantuneille nivelille. Koska teippiliuskat ovat valmiiksi leikattuja, ne voi heti pakkauksesta ottamisen jälkeen laittaa haluttuun kohtaan.

Tutustu vaan käyttöohjeeseen, laita teippi paikalleen ja olet jälleen valmis urheilemaan. JATKAKAA, PELAA KOVEMMIN.